Judges

This year's wonderful judges are:

Aive Uus

Aive Uus

Concise Systems

Olen töötanud tarkvaraarenduses üle kümne aasta erinevates rollides, näiteks analüütik, testija, projektijuht, agile coach, team leader. Samuti olen olnud nii teostaja kui ka tellija rollis ning seotud projektidega nii riigile kui ka erasektorile. Praegu töötan ettevõttes Concise Systems. Aeg-ajalt meeldib panna end proovile erinevate sertifikaatide ja koolitustega. Innustun muutuvast maailmast, agiilsusest, entusiastlikest inimestest ning meeskonnatööst. Usun, et töö võib olla ühtlasi ka hobi!

Ragmar Saksing

Ragmar Saksing

Tehnopol

Ragmar on hariduselt merebioloog, aga üle 18 aasta on ta edukat karjääri teinud hoopis infotehnoloogia valdkonnas. Ta on ettevõtjana käivitanud mitmeid tehnoloogiaga seotud ettevõtteid. On ettevõtete Fututec ja Shipitwise asutaja, juhtinud nende arendusi ja ka müüki. On töötanud tarkvaraarendusettevõttes Proekspert Telekom valdkonna juhina, hiljem oli tema visiitkaardil kirjas klientide sõber. Täna juhib ta Tallinna Teaduspargis Tehnopol rohetehnoloogia valdkonda, kus aitab ettevõtetel muuta meie planeeti paremaks kohaks. Ta on eestvedamise ja reisimise fänn, alpinist ja isa.

Mari-Liis Oldja

Mari-Liis Oldja

Playtech

Jan Lakspere

Jan Lakspere

IceFire

IT entrepreneur. 24 years experience in Information Technology sector, 20 years in Financial Services and Banking sector. Solution Architect of large-scale Banking and FinTech information systems. Leading technology shift and introducing new technologies at Banking, Tax Administration and Telecom institutions. Long experience in merging, transforming and migrating IT Systems of international financial institutions. Leading international IT development teams and projects. Continuously contributing to Information Technology education development in Estonia. Speaker at international Information Technology and Financial sector conferences.

Mariliis Leitud

Mariliis Leitud

Keskkonnaspetsialist Ericssoni Eesti AS

Olen omandanud Tallinna Ülikoolis bakalaureuse kraadi keskkonnakorralduse erialal ning hetkel olen lõpusirgel magistriõpingutes Tallinna Tehnikaülikoolis logistika erialal. Olen alati olnud tugev loodust puudutavates valdkondadest kuid mind on alati tõmmanud teemad, mis on seotud tarneahela ja tootmisega. Tänaseks olen ühendanud need kaks valdkonda nii oma hariduses kui ka igavpäevatöös. Leian, et aina enam globaliseeruvas tarbimisühiskonnas on ainuke võimalus säästa nii keskkonda kui arendada uusi tehnoloogiaid neid kahte ühendades mitte vastandades.

Urmas Eero

Urmas Eero

Aiotex

Olen Sammy, vahest kutsutakse ka Urmas Eero’ks. Tänased töökohad on: Aiotex - CEO ja Founder ( tegeleme riist ja tarkvara arendusega ning klientidele erilahenduste pakkumisega) Telia - IoT Arhitekt ( põhiliselt tegelen targa linna arhitektuuri ja IoT lahenduste välja töötamisega, n.t. tööstuste digitaliseerimine ). Enne Aiotex’i loomist töötasin pikka aega Skype’s ( ~11a ), Eesti Energias ja TV3’s .. Teemad milles suudan kõige paremini teamidele tuge pakkuda: süsteemide ja teenuste arhitektuur, seadmete ja süsteemide integratsioon, riistvara disain, tehnoloogiate valik …

Tõnis Lind

Tõnis Lind

Arvutitark

Tõnis on TTÜs informaatika lõpetanud noormees, kes töötab Arvutitargas turundusjuhina. Tõnise töö nõuab talt tehnoloogiatrendidega kursis olemist, oskab ta hinnata kaasaegseid lahendusi ja innovatsiooni. Vabal ajal on ta suur arvutite entusiast ning tegeleb E-Spordi ürituste korraldamisega.